hola vecina, hola vecino

Aquí tienes un espacio para que conozcas las actividades de la asociación y las cosas que ocurren en el barrio. Además esperamos vuestras opiniones y sugerencias en el apartado de comentarios que verás al final de cada texto. TE ESPERAMOS tanto aquí como en el local de la asociación. MAPA.

CONTACTA CON NOSOTROS

OPINIONES, SUGERENCIAS, FOTOS... ESCRÍBENOS AQUÍ

miércoles, 30 de marzo de 2011

CONCENTRACIÓ PER LA DIGNITAT I EL FUTUR

UNA CONCENTRACIÓ EL 2 D’ABRIL,


A LES 18'00 HORES EN LA PLAÇA MANISES,

a tota la comunitat educativa a unir-se i reivindicar l’escola pública i de qualitat que tots i totes volem.

Us hi esperem a tots i totes

PER LA DIGNITAT I EL FUTUR,


EL NOSTRE SÒL PER A LA NOSTRA ESCOLA.




Área de CAVE-COVA

València, 29 de març de 2011

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA

L’Ajuntament de València denega el permís a la Plataforma per a celebrar la Festa per l’Ensenyament Públic el 2 d’abril

La Plataforma convoca una roda de premsa dijous 31 i una concentració de protesta el mateix dissabte 2 d’abril a la plaça Manises de València. Després de la concentració la Plataforma convida a sumar-se a la Cercavila per l'ensenyament en valencià, que partirà del Parterre a les 19:30h i clourà a Benimaclet.

La Plataforma per l’Ensenyament Públic ha rebut la notificació de l’Ajuntament de València en què s’exigeix un seguit de certificats tècnics amb el reconeixement de diversos col·legis professionals, bombers, requisits formals, etc. per a concedir el permís corresponent per a celebrar la Festa per l’Ensenyament Públic. Aquesta notificació va arribar divendres passat, quan la sol·licitud del permís per a organitzar la Festa s’havia enviat amb un mes d’antelació.

Correspon a l’Ajuntament autoritzar aquest esdeveniment perquè s’instal·lava una tarima, equips de so i diverses taules per als tallers didàctics proposats. La demanda de l’Ajuntament és impossible de dur a terme (fins i tot demanen descripció i certificats relatius a les taules destinades als tallers didàctics) en tan poc de temps, per la qual cosa la Plataforma entén que s’està denegant el permís per a la realització de la Festa per motius purament electoralistes.

En conseqüència, la Plataforma ha decidit convocar una concentració a la Plaça Manises –que no necessita el permís de l’Ajuntament- el mateix dia 2 d’abril a les 18h com a protesta per aquesta denegació i com a forma de fer visibles les reivindicacions i demandes de l’escola pública. La Cercavila per l’Ensenyament en Valencià, que partirà del Parterre a les 19:30h i clourà a Benimaclet, es manté ja que no depén de l’Ajuntament de València sinó de la Delegació del Govern, a qui se li ha comunicat en temps i forma.

La Plataforma per l’Ensenyament Públic anima a tota la comunitat educativa a participar de la concentració i de la cercavila i a animar els actes amb les reivindicacions de les escoles per tal de “donar color” a la mobilització.

Alhora, la Plataforma convoca roda de premsa el proper dijous 31 de març a les 12h a la seu de FAPA-València (c/Dénia, 6, pta 1, València) per a informar dels detalls.

No hay comentarios: