hola vecina, hola vecino

Aquí tienes un espacio para que conozcas las actividades de la asociación y las cosas que ocurren en el barrio. Además esperamos vuestras opiniones y sugerencias en el apartado de comentarios que verás al final de cada texto. TE ESPERAMOS tanto aquí como en el local de la asociación. MAPA.

CONTACTA CON NOSOTROS

OPINIONES, SUGERENCIAS, FOTOS... ESCRÍBENOS AQUÍ

domingo, 10 de junio de 2007

17é Setmana Ciutadana

del 18 al 24 de Juny de 2007

Ens dirigim a vosaltres com ciutadans/es de València, com veïns/es de cadascun dels barris de la nostra ciutat, per a anunciar-vos que les Associacions de Veïns, celebrem la XVII edició de la Setmana Ciutadana i com a tal us convidem a participar.

Amb el lema "Per una ciutat accessible"

Ens proposem des del 18 al 24 de juny, fer una reflexió i una crida a¡per a treballar i aconseguir una ciutat accesible. Una ciutat a l'abast detots i això és tasca de tots i cadascun dels que ací vivim.

Cal treballar molt, encara, perquè pugam tenir unaciutat completament accessible als discapacitats fisics o sensorials trencant la multitud de barreres arquitectòniques que ens trobem dia a dia i què suposen un repte per a aconseguir una màxima integració.

Hi ha que continuar construint per aconseguir una ciutat accesible a la cultura, una ciutat on tota la ciutadanía puga accedir a una vivenda difna, a uns serveis socials de qualitat, a una educació a l'abast de tots els xiquets/es per igual.

Des del treball compromés i voluntari dia a dia de tots i cadascun dels que composen el moviment ciutadà, és necessari, continuar reivindicant i continua lluitant per conseguir una ciutat més amable, humana i accesible per a tots i totes.


  • 18 DE JUNY
19 hores
Inauguració de la XVII SETMANA CIUTADANA; Atmenitzada per la dolçaina i el tabalet. Exposició dels treballs realitzats per les distintes Associacions, en el "Espacio de Iniciativa Cultural de la Biblioteca". Eduard Escalante. Compleix Sportiu Abastos. Fotos dels Barris, Treballs realitzats pel moviment veïnal.

  • 19 DE JUNY
10h. Visita al Palau de la Generalitat. Visita cultural. Inclou menjar.

18:30h. Concert en el Palau de la Música en la "Sala Rodrigo".

  • 20 DE JUNY
10h. Visita al Palau de la Generalitat. Visita cultural. Inclou menjar.

18h. Festa Infantil. Jocs, Titeres i Berenar de orxata i fartons en el Parc Oest. I Bus per a la donació de sang.

  • 21 DE JUNY
10h. Visita al Palau de la Generalitat. Visita cultural. Inclou menjar.

19h. Taula Redona: "Per una ciutat accesible", en els locals de la Federació.

  • 22 DE JUNY
21:30 hores
Sopar "Setmana Ciutadana", en el Restaurant Rosiña, carretera Font de Sant Lluis, 72.

Entrega dels Premis Federació.

  • 23 DE JUNY
21:30 hores
Verbena de la Nit de San Joan, en la Platga Les Arenes.

  • 24 DE JUNY
12 hores
Pasacarrer Bandes de Música en La Plaça de L'Ajuntament i Plaça de la Reina.

No hay comentarios: